Linnunruoka myynnissä

TALVEN 2019 – 2020 LINNUNRUOKAMYYNTI!

Pily välittää auringonkukkaa 20 kg, halkaistua pähkinää 25 kg ja pähkinärouhetta 5 kg säkeissä talviruokintaan edullisesti. Lisäksi tarjolla on valikoima erilaisia rasvatuotteita!

Auringonkukka on puhdasta Irige/Pioneer-laatua ( vaalea, raidallinen siemen), jota pidetään parhaana auringonkukkalaatuna. Talituotteet ovat kotimaista tuotantoa, korkean rasvaprosentin sisältäviä ja tulevat suoraan tehtaalta.

Tilauslomake tuotteille: Täytä lomake huolellisesti. Sähköpostiosoitteen ja / tai puhelinnumeron on oltava sellainen, että sinut tavoittaa siitä. Täytettyäsi lomakkeen, odota, että saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksen saatuasi, tarkista että se on oikein ja maksa tilaus yhdistyksen tilille IBAN: FI05 1146 3001 0229 84, viitenumero 820183. Säilytä maksukuitti.  Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Yhdistyksellä ei ole kotiinkuljetusta, ostaja sitoutuu noutamaan tuotteet varastolta. Nouto tapahtuu maksukuittia vastaan.

Noutopaikan osoite on Kannistontie 124, varasto 18, Sääksjärvellä Lempäälässä. Ajo-ohje varastolle täältä, osa navigaattoreista näyttää metsään!

HUOM! Kyseessä on eläinrehu, älä säilytä elintarvikkeiden kanssa samassa tilassa! Huoneenlämmössä säilyttäessä säilytä tuotteet suljetussa astiassa.  Eläinrehu ei sovellu ihmisravinnoksi. 

Yhdistyksellä on pieni erä heti noudettavissa olevaa, ylivuotista, ”kesän yli nukkunutta” kuorittua auringonkukkaa, ne myydään pois alennetulla hinnalla, varaukset sähköpostilla Tuijalle, Noutaa voi varsinaisista myyntipäivystyksistä. Säkit on säilytetty, viileässä, kuivassa ja hiirettömässä tilassa. Hinta voimassa niin kauan kuin erää riittää.

”Ylivuotinen” Auringonkukka kuoreton 20 kg 29e

Tilauslomakkeelle tästä:

Tuotteiden hinnat ( sisältävät alv 14%):

Auringonkukka kuorilla: 16 €/ 20 kg

Auringonkukka ilman kuoria: 30 €/ 20 kg

Pähkinä, halkaistu: 42 €/ 25 kg

Pähkinärouhe: 10e / 5 kg

Rasvatuotteet ( tuotekuvaukset allaolevassa taulukossa )

Talvilintu talimakkara 600 g 2,4 € / kpl

  • Markkinoiden korkein rasvapitoisuus yli 70 %

Talvilintu herkkutanko 1 kg 3,3 €/kpl

  • verkoton talimakkara, rasvapitoisuus yli 60 %

Talvilintu pähkinätanko 1 kg 3,5€/kpl

  • Talimakkara, jossa on runsaasti pähkinää, rasvapitoisuus yli 60%

Tintti talimakkara 1 kg 3,3€/kpl

  • Rasvapitoisuus yli 60 %, mukana ripustussukka

Talvilintu kevätherkku 600 gr 2,5€/kpl

  • Proteiinipitoisempi ( lihaisampi ) talimakkara keväiseksi vaihtoehdoksi, rasvapitoisuus 50 %.

HUOM! Tintti talimakkarat ovat tänä vuonna irtotavaraa, jos tilaat isomman erän, ota oma laatikko mukaan!