MYYNTI SULJETTU KEVÄÄLTÄ 2020!

ylijäämämyynti ja uusi erä taas syksyllä 2020!

 

TALVEN 2019 – 2020 LINNUNRUOKAMYYNTI!

Pily välittää auringonkukkaa 20 kg ja halkaistua pähkinää 25 kg  säkeissä talviruokintaan edullisesti. Lisäksi tarjolla on valikoima erilaisia rasvatuotteita!

Auringonkukka on puhdasta Irige/Pioneer-laatua ( vaalea, raidallinen siemen), jota pidetään parhaana auringonkukkalaatuna. Talituotteet ovat kotimaista tuotantoa, korkean rasvaprosentin sisältäviä ja tulevat suoraan tehtaalta.

Tilauslomake tuotteille: Täytä lomake huolellisesti. Sähköpostiosoitteen ja / tai puhelinnumeron on oltava sellainen, että sinut tavoittaa siitä. Täytettyäsi lomakkeen, odota, että saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksen saatuasi, tarkista että se on oikein ja maksa tilaus yhdistyksen tilille IBAN: FI05 1146 3001 0229 84, viitenumero 820183. Säilytä maksukuitti.  Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Yhdistyksellä ei ole kotiinkuljetusta, ostaja sitoutuu noutamaan tuotteet varastolta. Nouto tapahtuu maksukuittia vastaan.

Noutopaikan osoite on Kannistontie 124, varasto 18, Sääksjärvellä Lempäälässä. Ajo-ohje varastolle täältä, osa navigaattoreista näyttää metsään!

Myyntipäivystykset, joista on myös mahdollisuus ostaa yhdistyksen tukituotteita, mm. Pirkanmaan linnusto-kirjaa, pönttöjä ja julisteita ( tähdellä * merkityissä mahdollisuus korttimaksuun ):

To 13.2.2020 kello 17 – 17.30  *

HUOM! Kyseessä on eläinrehu, älä säilytä elintarvikkeiden kanssa samassa tilassa! Huoneenlämmössä säilyttäessä säilytä tuotteet suljetussa astiassa.  Eläinrehu ei sovellu ihmisravinnoksi. 

HUOM! Tintti talimakkarat ovat tänä vuonna irtotavaraa, jos tilaat isomman erän, ota oma laatikko tai useampi mukaan!

Lisätiedot tarvittaessa Tuijalta, .

Tilauslomakkeelle tästä:

Tuotteiden hinnat ( sisältävät alv 14%):

Auringonkukka kuorilla: 16 €/ 20 kg

Auringonkukka ilman kuoria: 30 €/ 20 kg

Pähkinä, halkaistu: 42 €/ 25 kg

Rasvatuotteet ( tuotekuvaukset allaolevassa taulukossa )

Talvilintu herkkutanko 1 kg 3,3 €/kpl

  • verkoton talimakkara, rasvapitoisuus yli 60 %

Talvilintu pähkinätanko 1 kg 3,5€/kpl

  • Talimakkara, jossa on runsaasti pähkinää, rasvapitoisuus yli 60%

Tintti talimakkara 1 kg 3,3€/kpl

  • Rasvapitoisuus yli 60 %, mukana ripustussukka