Lintujen Viemää

Joukko PILY:n veteraanijäseniä on 5 vuoden työskentelyn tuloksena saanut valmiiksi hienon kirjan lintuharrastuksen alkuvuosista Tampereella.

Kirjan nimenä on ”Lintujen viemää- muisteluja lintuharrastuksen alkuvuosista Tampereella” ja sen on toimittanut yhdistyksen alkuvuosien sihteerinä ja puheenjohtajana toiminut Mikko Jokinen.

Muut tekijät ovat Tuomo Hakala, Ilmari Häkkinen, Veikko Kanerva, Martti Lagerström, Raimo Latja, Risto Salovaara, Hannu Simola ja Juhani Vuorinen. Kirjassa muistellaan sanoin ja kuvin, minkälaista lintuharrastus oli ennen yhdistyksen perustamista ja miten se lähti muuttumaan ja mihin kaikkeen linnut tamperelaisia lintuharrastajia aikanaan veivät.

Kirjassa on 228 sivua ja lähes 260 kuvaa, karttaa ja piirrosta ja se tulee painosta elokuussa. Kirja juhlistaa osaltaan yhdistyksen 50-vuotistaivalta.

Kirja on ennakkotilattavissa Pirkanmaan lintutieteelliseltä yhdistykseltä hintaan 20 e + mahdolliset posti- ja pakkauskulut alkaen 7 e. Hinnat sisältävät ALV:n. Tilatun kirjan voi myös noutaa kirjan lintuilloista tai linnunruokien myyntipäivystyksistä, jolloin postikuluja ei laskuteta.

Tilauslomakkeelle tästä

 

Myös tekijät välittävät kirjoja kiinnostuneille Tampereen lisäksi asuinpaikkakunnillaan.