Facebook

Yhdistyksen Facebook-sivun löydät täältä.

Foorumi

PiLY aukaisee uuden yhdistyksen tiedotus- ja keskustelufoorumin 1.3.2015 ja se tulee korvaamaan nykyisen PILY-listan. Foorumi aukeaa osoitteessa http://www.arkisto-pily.fi/foorumi/. Keskustelufoorumilla on yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia koskevat tiedotusosastot sekä valmiit aihealueet lintuharrastuksesta käytäville keskusteluille. Foorumilta löytyy myös osto- ja myyntipalsta lintuharrastustarvikkeille.

Foorumia voi lukea kuka tahansa, mutta foorumille kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen. Linkki rekisteröitymiseen löytyy sivun oikeasta yläkulmasta. Vain oikealla nimellä tehdyt rekisteröitymiset hyväksytään. Rekisteröityneillä käyttäjillä on myös mahdollisuus keskustella keskenään yksityisviestein foorumin kautta. Ennen rekisteröimistä on syytä tutustua foorumin sääntöihin: http://www.arkisto-pily.fi/foorumi/ucp.php?mode=terms. Foorumilla on kolme valvojaa, jotka valvovat sääntöjen noudattamista.

PILY-lista

PiLY-lista on Pirkanmaan Lintutieteellisen Yhdistyksen nopeaa tiedotusta varten kaikille halukkaille tarkoitettu ilmainen sähköpostilista. Listalla tiedotetaan aiheista, jotka on hyvä saada nopeasti jäsenistön tietoon. Lista on puhtaasti tiedotuslista, keskustelua varten on foorumi ja facebook-sivustot. Myös jäsentiedotteet lähetetään listalle.

PILY-lista toimii Yahoo! Groups -palvelussa. Listan viestit voi tilata joko sähköpostiin tai ne voi rekisteröitymisen jälkeen käydä lukemassa listan kotisivulta.

Liittyminen, viestien lähettäminen ja listalta eroaminen

PILY-listalle liityt lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen (otsikolla ja viestin sisällöllä ei ole väliä). Saat vastaukseksi tarkistusviestin, johon pitää vielä vastata. Pelkkä vastaa ja lähetä riittää, sisällölle ja otsikolle ei tarvitse tehdä mitään.

Listalta erotaan lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen (otsikolla ja viestin sisällöllä ei ole väliä).

Yahoogroupsin kautta tapahtuvaan rekisteröitymiseen ja PILY-listalle liittymiseen on nyt kuvallinen ohje (1,3 MB)

Ongelmatilanteissa tavoitat ylläpitäjät osoitteesta