Uutiset

Pakkanen kiristyy – Anna linnuille ruokailu- ja leporauha

Pakkanen kiristyy – Anna linnuille ruokailu- ja leporauha

Sääennusteen mukaan kiristyvä pakkanen ja koventuva talvi jatkuvat viikkojakin. Tästä syystä on erityisen aiheellista muistuttaa siitä, miten talvilintuja havainnoidaan huomaavaisesti. Lintujen tarkkaileminen talvisessakin luonnossa ja lintujen talviruokintapaikoilla on nykyisin entistä suositumpi harrastus. Birdlfe Suomella on esimerkiksi 100- linnun haaste tänäkin vuonna meneillään. Lintujen kuvaaminen on merkittävästi lisääntynyt viime vuosien aikana. Luonto- ja lintuharrastuksen suosion lisääntyminen on myönteinen asia. Näin opitaan toivottavasti arvostamaan luontoarvoja ja kunnioittamaan luonnon eläimiä kuten lintuja.

Koko artikkeli on luettavissa Pily:n foorumilta tästä linkistä.