Uutiset

Terveisiä Pily:n sääntömääräisestä kevätkokouksesta 24.3.2022

Pilyn sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 24.3.2022 Metsossa Tampereella.  Kokouksen puheenjohtakana toimi Pily:n varapuheenjohtaja Valtteri Salonen ja sihteerinä Minna-Liisa Vesanen. Kokouksessa hyväksyttiin v. 2021 toimintakertomus ja tilinpäätös. Hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Muissa asioissa todettiin, että keväällä on tulossa Pily:n jäsenkysely. Pily:n kotisivut ovat lisäksi uudistumassa. Oriveden Pappilanniemen uuden lintutornin rakennusprojekti jatkuu. Rakennusprojektia vetää Minna-Liisa Vesanen. Hallitus otti asiakseen pohtia, miten saadaan Pirkanmaan kierros ensi vuonna järjestettyä (tänä vuonna pyritään 23.4.2022 saamaan torniopastusta usealle tornille). Kokouksessa huomioitiin, että Pily;n tapahtumille tarvitaan jäsenistön riveistä aktiivisia järjestäjiä. Kokouksen jälkeen Niklas Paulaniemen piti Tiira-koulutusta, jossa painotettiin erityisesti Lintuatlasta ja Tiiran pesimäindeksin käyttöä.