Ruovesiralli järjestetään 13.8.2022

13 elo 2022

Ruoveden perinteinen linturalli

Ruovesirallia on järjestetty vuodesta 2002 lähtien kutsurallina Ilkka Sahin ollessa vastuussa järjestelyistä. Viime vuotisen rallin jälkeen Ilkka Sahi luopui rallin järjestämisestä ja toivoi, että Pily ottaisi rallin hoidettavaksi. Pily:n hallitus käsittelikin asian ja suostui ilomielin Ilkan pyyntöön. Ruovesirallin ansiosta osaltaan Ruoveden lintutiedot ovat huipputasoa. Pily:n hallitus kiittää kaikki menneinä vuosina tähän arvokkaaseen tapahtumaan osallistuneita. Pily:n hallitus toivottaa lisäksi ensi elokuun XXI ralliin kaikki tervetulleiksi!

Ralli pidetään 13.8.2022 lauantaina perinteiseen aikaan. Kutsurallista luovutaan ja nyt kaikki voivat osallistua avoimeen ralliin - myös Pirkanmaan ulkopuolelta. Ralliin ilmoittamisesta, rallin purkupaikasta ja ralliohjeista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin, mutta jo nyt voi varata kalenterissa aikaa tähän mielenkiintoiseen ralliin osallistumista varten. Jatketaan yhteishengessä Ilkka Sahin aloittamaa ralliperinnettä, jonka tuloksena jo tähän mennessä ovat hienot ja kattavat lintuaineistot Ruoveden kunnasta. Kiitokset Pily:n hallituksenkin puolesta Ilkka Sahille pitkäaikaisesta Ruovesirallin järjestämisestä!

Ruovesirallin järjestelyt, tiedotuksen ja postituslistan löydät rallin omilta sivuilta Ruoveden linturalli

Ralliin ilmoittautuminen on nyt auki täällä. Osallistumismaksulla 5 € / henkilö katetaan purkutilaisuuden kahvitarjoilu ja tuetaan Muroleen nuorisoseuraa.

Palaa tapahtumalistaukseen