Säpin retki ( täynnä)

Since June 2016 you need to have a valid API key enabled to display Google maps, see plugin settings

01 loka 2022

Retki Säpin majakkasaareen

osoite Säppi, Luvia

Säppi on monipuolinen Porin edustalla sijaitseva majakkasaari, jossa voi nähdä syysmuuttoa, merilinnustoa, pikkulintuja, kahlaajia ym. Saari voi tarjota aina jotakin yllättävää! Onpa saarelle aikoinaan istutettu lampaansukuisia mufloneitakin. Omat eväät, retkivarustus. Kimppakyydeillä ajetaan rantaan, josta kalastajan kyydillä saareen ( n. 30 min matka). Venekyytien lähdöt tunnin välein alkaen kello 7.00., 8.00. Paluukyydit vastaavasti 14.00 ja 15.00. Tarvittaessa myös lähtö kello 9 ja paluu kello 16.  Haluamastaan lähdöstä voi esittää toivomuksia, mutta toteutumista ei taata. Varaudu roiskeisiin veneessä ja jalkine valinnassa kannattaa huomioida, että saaressa on kivikkoista, märkää ja käärmeitä. Saaresta löytyy mm. nuotiopaikka.

Saaressa saattaa olla samana päivänä mufloninmetsästys, joten varaudu ottamaan oransseja / muita huomiovärisiä vaatekappaleita mukaan! Heijastinliivi on hyvä vaihtoehto. Tilanne varmistetaan lähempänä retkeä metsästysseuralta.  

Retkelle on säävaraus. Retken toteutumiseen vaikuttaa tuulen suunta ja voimakkuus. Toteutuminen vahvistetaan lähtöä edeltävänä iltana kello 18.00 merisään jälkeen. Venekyydin hinta on 40 euroa / henkilö, myös nuorisojäseniltä, lisäksi bensakulut jaetaan. Vetäjinä Valtteri Salonen, Olavi Kalkko ja Kim Hietikko. Kyytijärjestelyistä vastaa Tuija Palonen puh.040-0216276 tai  . Ilmoittautumiset sähköpostitse, kerro voitko toimia kuskina ( montako kyytiläistä voit ottaa) vai tarvitsetko kyydin ja mistäpäin olet tulossa mukaan retkelle.  Täynnä! Varasijoille voi ilmoittautua!
 

Palaa tapahtumalistaukseen