TALVEN 2021 – 2022 LINNUNRUOKAMYYNTI!

Pily välittää auringonkukkaa 20 kg ja halkaistua pähkinää 25 kg ja 10 kg säkeissä talviruokintaan edullisesti. Lisäksi tarjolla on valikoima erilaisia rasvatuotteita!

Auringonkukka on puhdasta Irige/Pioneer-laatua ( vaalea, raidallinen siemen), jota pidetään parhaana auringonkukkalaatuna. Talituotteet ovat kotimaista tuotantoa, korkean rasvaprosentin sisältäviä ja tulevat suoraan tehtaalta.

Tilauslomake tuotteille: Täytä lomake huolellisesti. Sähköpostiosoitteen ja / tai puhelinnumeron on oltava sellainen, että sinut tavoittaa siitä. Täytettyäsi lomakkeen, odota, että saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksen saatuasi, tarkista että se on oikein ja maksa tilaus yhdistyksen tilille IBAN: FI05 1146 3001 0229 84, viitenumero 820183. Säilytä maksukuitti.  Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Yhdistyksellä ei ole kotiinkuljetusta, ostaja sitoutuu noutamaan tuotteet varastolta. Nouto tapahtuu maksukuittia vastaan.

Noutopaikan osoite on Kannistontie 124, varasto 18, Sääksjärvellä Lempäälässä. Ajo-ohje varastolle täältä, osa navigaattoreista näyttää metsään!

Myyntipäivystykset, joista on myös mahdollisuus ostaa yhdistyksen tukituotteita, mm. Pirkanmaan linnusto-kirjaa, Lintujen viemää – kirjaa, pönttöjä ja julisteita ( tähdellä * merkityissä mahdollisuus korttimaksuun ):

Myyntipäivystykset:
   * Ke 27.10.2021  kello 17.o0 – 17.45
  *  La 30.10.2021  kello 10 – 11

Huom!

  • Koronatilanteen vuoksi, laitathan kuvan maksukuitista sähköpostilla Tuijalle, mikäli noutoon on alle 3 arkipäivää kun maksat tilauksesi. Näin vältetään lähikontakteja varastolla.
  • Älä tule flunssaisena myyntipäivystykseen! Jos olet maksanut tilauksen, se odottaa sinua tai nimeämääsi noutajaa.
  • Vain yksi noutaja kerrallaan varaston sisäpuolelle ja pidä turvavälit odottaessa. 
  • Jos haluat ostaa myyntipäivystyksestä muita tukituotteita tai kirjoja, niin mainitse lisätietoja kentässä mitä ja paljonko, niin saat tilausvahvistuksessa niiden hinnan ja maksuohjeen ja tilauksen valmiiksi kerättynä noutoon.
Rasvatuotteet myydään yksittäiskappaleina, mutta jos haluat valmiita laatikoita,  pakkauskoot ovat seuraavat:  1 kg makkarat ovat 10 kpl laatikoissa, 600 g makkarat 12 kpl laatikoissa.  Yhdessä laatikossa on vain yhtä laatua.

HUOM! Kyseessä on eläinrehu, älä säilytä elintarvikkeiden kanssa samassa tilassa! Huoneenlämmössä säilyttäessä säilytä tuotteet suljetussa astiassa.  Eläinrehu ei sovellu ihmisravinnoksi. 

Lisätiedot tarvittaessa Tuijalta, .

Meillä on vielä vähän edullisempia talven 2020-2021 linnunruokia jäljellä ( päiväystä riittää vuoden  vaihteeseen tai pidemmälle ), niitä voit tilata tällä lomakkeella. Nouto syyskuun alkupuolella. Hinnat ja varaustilanteen näet tilauslomakkeelta, jos varaustilanne ei näy, tuotetta on vielä useita jäljellä.

Tilauslomakkeelle tästä

Tuotteiden hinnat ( sisältävät alv 14%, voimassa kyseisesen myyntierän loppuun):

Auringonkukka kuorilla: 16 €/ 20 kg  (TÄYTEEN VARATTU!)

Auringonkukka ilman kuoria: 34 €/ 20 kg

Pähkinä, halkaistu: 46 €/ 25 kg

Pähkinä, halkaistu: 24 €/ 10 kg

Pähkinämurska: 25 €/ 10 kg

Rasvatuotteet

Talvilintu herkkutanko 1 kg 3,4 €/kpl

  • verkoton talimakkara, rasvapitoisuus yli 60 %

Talvilintu pähkinätanko 1 kg 3,5€/kpl

  • Talimakkara, jossa on runsaasti pähkinää, rasvapitoisuus yli 60%

Tintti talimakkara 1 kg 3,4€/kpl

  • Rasvapitoisuus yli 60 %, mukana ripustussukka

Talvilintu talimakkara 600 g 2,5€/kpl

  • verkoton talimakkara, rasvapitoisuus yli 70 %

Talvilintu kevätherkku 600 g 2,5€/kpl

  • verkoton talimakkara kevätkaudelle, rasvapitoisuus 50 %, sisältää proteiinia ja kivennäisiä %

Leo&Wolf Hyönteisrasvapelletti 500g 2,9€/ kpl

  • Sisältää rasvaa, pähkinää ja hyönteisiä, uudelleensuljettava pussi