Linnunruoka myynnissä

TALVEN 2023 – 2024 LINNUNRUOKAMYYNTI ( päättynyt)!

Pily välittää auringonkukkaa 20 kg ja halkaistua pähkinää 10 kg säkeissä talviruokintaan edullisesti. Lisäksi tarjolla on valikoima erilaisia rasvatuotteita!

Auringonkukka on puhdasta Irige/Pioneer-laatua ( vaalea, raidallinen siemen), jota pidetään parhaana auringonkukkalaatuna. Talituotteet ovat kotimaista tuotantoa, korkean rasvaprosentin sisältäviä ja tulevat suoraan tehtaalta.

Tilauslomake tuotteille: Täytä lomake huolellisesti. Sähköpostiosoitteen ja / tai puhelinnumeron on oltava sellainen, että sinut tavoittaa siitä. Täytettyäsi lomakkeen, odota, että saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksen saatuasi, tarkista että se on oikein ja maksa tilaus yhdistyksen tilille IBAN: FI05 1146 3001 0229 84, viitenumero 820183. Säilytä maksukuitti.  Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Yhdistyksellä ei ole kotiinkuljetusta, ostaja sitoutuu noutamaan tuotteet varastolta. Nouto tapahtuu maksukuittia vastaan.

Noutopaikan osoite on Kannistontie 124, varasto 18, Sääksjärvellä Lempäälässä. Ajo-ohje varastolle täältä, osa navigaattoreista näyttää metsään!

Myyntipäivystykset, joista on myös mahdollisuus ostaa yhdistyksen tukituotteita, mm. Pirkanmaan linnusto-kirjaa, Lintujen viemää – kirjaa ja julisteita ( tähdellä * merkityissä mahdollisuus korttimaksuun ):

Myyntipäivystykset:


Huom!

  • Linnunruoan saatavuus on tänä talvena rajoitettu ja hintatilanne elää. Isommat erät kannattaa ostaa heti syksyllä!
  • Laitathan kuvan maksukuitista sähköpostilla Tuijalle, mikäli noutoon on alle 3 arkipäivää kun maksat tilauksesi. Näin nopeutetaan toimintaa varastolla
  • Älä tule flunssaisena myyntipäivystykseen! Jos olet maksanut tilauksen, se odottaa sinua tai nimeämääsi noutajaa.
  • Vain yksi noutaja kerrallaan varaston sisäpuolelle ja pidä turvavälit odottaessa. 
  • Jos haluat ostaa myyntipäivystyksestä muita tukituotteita tai kirjoja, niin mainitse lisätietoja kentässä mitä ja paljonko, niin saat tilausvahvistuksessa niiden hinnan ja maksuohjeen ja tilauksen valmiiksi kerättynä noutoon.

HUOM! Kyseessä on eläinrehu, älä säilytä elintarvikkeiden kanssa samassa tilassa! Huoneenlämmössä säilyttäessä säilytä tuotteet suljetussa astiassa.  Eläinrehu ei sovellu ihmisravinnoksi. 

Lisätiedot tarvittaessa Tuijalta, .

Linnunruokamyynti on päättynyt talvelta 2023 – 2024, kiitos kaikille tilanneille!

Tuotteiden hinnat ( sisältävät alv 14%, voimassa kyseisesen myyntierän loppuun):