Myytävät tuotteet

Pirkanmaan Lintutieteellinen Yhdistys ry muu tukituotteita rahoittaakseen toimintaansa.  Tuotevalikoima vaihtelee, linnunruokia myydään syys- ja talvikaudella.

Noudettava tuotteet ( Sääksjärven varastolta )

Linnunruoka myynnissä

Linnunpöntöt

Ruokinta-automaatti ( nouto Kangasalta! )

Tilausohjeet noudettaville tuotteille löydät niiden sivuilta. Jos tilaat sekä noudettavia tuotteita ( poislukien ruokinta-automaatti ) sekä tilattavia tuotteita, valitse tilattavien tuotteiden toimimusvaihtoehdoksi nouto myyntipäivystyksestä.

Tilattavat tuotteet

Tilausohjeet

Postitse toimittaessa ( pakettiautomaattiin tai postiin ) tuotetteiden hintaan lisätään postikulut paketin koon mukaan, alkaen 3,5 €. Mikäli lähetyksessä on julisteita, postikulut ovat minimissään  10,00 €. Kotiovelle toimitettaessa lisätään postin hinnaston mukainen kotiintoimituslisä.

Tilaukset lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen . Ilmoita tilatessasi haluamasi tuotteet, niiden kappalemäärät toimitusosoite ja puhelinnumerosi ( posti lähettää paketti-ilmoituksen tekstiviestillä). Saat tilausvahvistuksessa tilinumeron ja tilauksesi summan. Tilatut tuotteet toimitetaan, kun maksu näkyy tilillä.

Tilattavia tuotteita voi ostaa myös varastolta noudettavien tuotteiden myyntien yhteydessä, joilloin kortti- tai käteismaksu on mahdollinen.

Tilauslomakkeelle tästä!