Pirkanmaan linnusto – kirja

Pirkanmaan linnusto – kirja meiltä 37 € + postikulut 8 € ( 1 – 2 kpl )!

Vuonna 1983 syntyi idea Pirkanmaan Linnusto-kirjasta. Hetkeksi se hautautui, tuli esiin uudestaan, unohtui ja käynnistyi toden teolla 2000-luvulla. Nyt, 33 vuotta myöhemmin, teos näkee vihdoin päivänvalon! Yksiin kansiin on koottu pirkanmaalaista lintutietoa 1800-luvulta nykypäivään. Kirja tarjoaa tarkan kuvan siitä, mitä lintuja, kuinka paljon, missä ja milloin Pirkanmaalla voi nähdä.

kansi_linnustokirja

Sisältö

Kirja on A4-kokoinen, ja siinä on noin 500 sivua. Yksityiskohtaiset lajitekstit löytyvät Pirkanmaalla tavatuista 336 lintulajista. Kirjassa on yli 500 pirkanmaalaisten kuvaajien Pirkanmaalla ottamaa lintukuvaa ja siinä on mm. kattavat artikkelit Pirkanmaan luonnonoloista, lintuharrastuksen historiasta Pirkanmaalla, Pirkanmaan lintujärvistä ja Kangasalan lintuasemasta.

aukeamakirja

Myynti

Kirjasta on toinen painos menossa, ja kirja on ensisijaisesti saatavissa suoraan yhdistykseltä. Kirjan ISBN-koodi on 978-952-93-6722-1, jolla sitä voi kysellä kirjakaupoista. Kirjaa tulee myyntiin ainakin Tyrvään kirjakauppaan, Vapriikin museokauppaan ja Lintuvarusteeseen.

Kirjan hinta on 37 euroa / kpl. Postitse toimitettaessa hintaan lisätään postikulut 8 euroa / 1 – 2 kpl, 10 euroa / 3 – 4 kpl tai 12 euroa / 5 – 8 kpl. Kirjan voi myös noutaa joko myyntipäivystyksestä tai lintuillasta.

Kirjan voit tilata

tilauslomakkeella

tai sähköpostitse ( ilmoita tilauksessa osoite ja toimitustapa )

Myyntipäivystysten ajat

 

Vapriikin noutopäivystysten sijainti

Sisäänkäynti tiloihin on ulkokautta. Noutopäivystystilaan kuljetaan vanhasta rohdinportin ovesta ( punainen puuovi ), joka sijaitsee oikeustalon rampin aivan lopussa. Oven sijainti näkyy tästä linkistä. Oikeustalon ramppi lähtee oikealle juuri ennen Tampellan kelloporttia, katso allaoleva kuva ja kohta tästä linkistä. 

Oikeustalon rampin lähtöapaikka. Tätä pitkin ihan perimmäiseen nurkkaan asti. Seuraa opasteita.
Oikeustalon rampin lähtöpaikka. Tätä pitkin ihan perimmäiseen nurkkaan asti. Seuraa opasteita.

Rampin päässä on ahdasta, joten suosittelemme jättämään auton Vapriikin parkkipaikalle noudon ajaksi. Pysäköintilupia saa Vapriikin tiskiltä aukioloaikoina. Noutopäivystysaikana on opasteet ( yhdistyksen logo + suuntanuolet ) Vapriikin parkkipaikalta tiloihin.