Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Bussiretki kahlaajapaikoille Yyteriin

20 elokuun klo 6:00 - 18:00

Porin Yyteri on hiekkarantojensa lisäksi tunnettu maan parhaisiin kuuluvista kahlaajalietteistään.  Lietteillä on myös uusi lintutorni, jonne on kulku pitkospuita pitkin. Retkellä voi nähdä yli kaksikymmentä Suomessa pesivää tai maamme läpi muuttavaa kahlaajalajia, mm. punakuireja, tundrakurmitsoita ja monia erilaisia sirrejä. Muista lajeista luvassa mm. ristisorsia ja räyskiä. Yyterin jälkeen poiketaan muilla lintupaikoilla Porissa. Varaudu kahlaamaan vedessä (saappaanvarret riittävät), mukaan myös omat eväät.

Hinta 15 € jäsenille ja 20 € muille, nuorisojäsenille ilmainen. Retken oppaana Valtteri Salonen ja Niklas Paulaniemi. Lähtö Tampereen Linja-autoasemalta klo 6:00, mutta kyytiin voi tulla myös Lielahden entisen Löytötavaratalon parkkipaikalta, jonne bussi saapuu 10-15 min. lähdön jälkeen.

Ilmoittautuminen . Minna-Liisan puhelin 0505826383.  Mainitse ilmoittautuessasi mistä tulet kyytiin ja kaikkien lähtijöiden nimet ja onko jäsen vai ei ja ryhmälle 1 puhelinnumero mistä tavoittaa.

Bussi kerätään ensin täyteen (48 mahtuu), saat vahvistuksen että mahduitko mukaan. Ole yhteydessä hyvissä ajoin soittamalla, jos et saa vahvistusta parin päivän sisään. Lopuksi lähtijöille lähetetään sähköpostilla maksuohjeet ennen matkaa.

Tapahtumapaikka

Yyteri
Pori, Suomi + Google Map