Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Foto Fennican ja Pily:n esittelytapahtuma ja lintukävely Tampereella Hatanpäällä

7, toukokuu, 2023 klo 10:00 - 14:00

Pirkanmaan lintutieteellinen yhdistys järjestää Tampereella Kahvila Arboretum Cafella (Hatanpään puistokuja 2) esittelytapahtuman, jossa esitellään yhdistyksen toimintaa ja mukana on myös Foto Fennican tuotteiden esittelyä, jossa voi tutustua myynnissä oleviin kaukoputkiin, kiikareihin ja niiden lisätarvikkeisiin. Esittelytapahtuma alkaa klo 10 ja kestää klo 14 asti.

Pilyn järjestämä lintukävely alkaa klo 10.00 Hatanpään soutukeskuksen (Hatanpäänkatu 6) pihasta. Kävelyn vetäjänä Olavi Kalkko. Kävely kestää parisen tuntia, jonka jälkeen on vielä aikaa tutustua Foto Fennican tuotteisiin Kahvila Arboretum Cafella.

Pilyn esittelypisteessä on myynnissä mahdollisuuksien mukaan (mm.) Ruoveden linnusto ja luonto kirja, Lintujen viemää kirja, Pirkanmaan lintutornit ja luontopolut kirja, värityskirjoja ja julisteita ja tietenkin tietoa Pilyn toiminnasta.

Paikalle pääsee hyvin julkisilla kulkuneuvoilla. Henkilöautolla saapuessa Hatanpäänpuistokujan päässä ja sairaalan pihasta löytyy jonkin verran kiekkopaikkoja ja alueella on myös maksullisia paikkoja. Kaikki lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumapaikka

Kahvila Arboretum Cafe
Hatanpään puistokuja 2
Tampere, Suomi
+ Google Map