Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuorten lintuharrastajien kesäpäivät 4.-6.8.2023 Akaan Toijalassa

4 elokuun klo 16:00 - 6 elokuun klo 13:00

BirdLife Suomi ja Pirkanmaan Lintutieteellinen Yhdistys järjestävät elokuussa nuorille lintuharrastajille yhteiset kesäpäivät. Luvassa on retkeilyä, mielenkiintoisia esityksiä ja mukavaa yhdessäoloa. Ohjelma soveltuu kaikille, olitpa sitten jo kokenut harrastaja tai vasta lintuharrastuksen alkupäässä.

Kenelle: Kaikki alle 29-vuotiaat linnuista kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Tapahtumapaikka: Hostel Vekotin, Raviradantie 18, 37800 Akaa. Toijalaan on helppo saapua joko junalla tai bussilla. Toijalan keskustasta on matkaa tapahtumapaikalle vain 3 km. Osallistujat saavat autokyydin tapahtumapaikalle juna-asemalta tai linja-auto pysäkiltä. Sovi saapumisesta Paulin kanssa tapahtuman lähestyessä.

Alustava ohjelma: Kesäpäivät alkavat jo perjantaina 4.8.2023 klo 16.00. Perjantaina ei ole vielä ohjattua ohjelmaa, vaan ilta on varattu paikalle saapumiseen, rauhalliseen yhdessäoloon ja halukkaat pääsevät myös saunomaan. Paikalle voi saapua perjantaina mihin aikaan tahansa.

Lauantai alkaa aamupalalla tapahtumapaikalla. Aamulla tehdään retki lähialueelle. Päivällä on luvassa esityksiä, kilpailuja ja ruokailua. Iltapäivällä-illalla tehdään retki Lempäälän Ahtialanjärvelle, jossa on tarkoitus tutustua Pirkanmaan parhaimman lintujärven linnustoon. Hyvällä tuurilla pääsemme myös seuraamaan kahlaajien rengastusta Lokkisaaressa!

Sunnuntai alkaa jälleen aamupalalla, jonka jälkeen tehdään jälleen retki lähialueelle. Päivällä vielä yhteinen ruokailu ja tapahtuman päätöstilaisuus. Virallinen osuus päättyy viimeistään klo 13.00, jonka jälkeen paluumatkalle voi lähteä omaan tahtiin. Mahdollisuus on myös lähteä aikaisemmin, jos haluaa. Osallistujat saavat tarvittaessa kyydin jälleen juna-asemalle tai linja-auto pysäkille.

Hinta: Tapahtuma on maksuton. BirdLife tarjoaa yöpymiset, kokoontumistilat, ohjelman, aamupalat ja yhden lämpimän ruuan per päivä. Osallistuja huolehtii matkakuluista, muista omista ruuista ja varusteista. Osaan matkakuluista voi tarvittaessa hakea matka-avustusta, kysy lisää ilmoittautumisen yhteydessä.

Mitä mukaan?: Tarvitset mukaan vain henkilökohtaiset tavarasi, haluamasi optiikan ja saappaat. Ota mukaan myös vallitsevaan keliin sopivat ulkoiluvaatteet. Petivaatteet ja pyyhkeet tulevat järjestäjän toimesta.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset Paulille:  tai p. 044 2527210. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi, ikäsi ja mahdollinen erityisruokavalio. Jos olet alle 18-vuotias, niin kerro myös huoltajasi yhteystiedot. Ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti, sillä osallistujamäärä on rajattu. Paul vastaa myös mielellään mahdollisiin kysymyksiin!

Muuta: Tapahtuma on päihteetön.

Tiedot

Alkaa:
4 elokuun klo 16:00
Loppuu:
6 elokuun klo 13:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Pirkanmaan Lintutieteellinen Yhdistys ry
BirdLife Suomi

Tapahtumapaikka

Akaa, Hostel Vekotin
Raviradantie 18
Akaa, Suomi
+ Google Map